"Para comunicarse con el personal de la estación, utilice los interfonos amarillos "
Sòcrates

dimecres, 28 de novembre de 2012

Siempre hay dos bandos

"El cantautor asturià que va tenir
l'ocurrència de fer una versió de Pla
Quiquenal dels Manel en bable.
 Sí, el bable és una
llengua"
Demà la impotent Assamblea General de les Nacions Unides reconeixerà Palestina com a Estat Observador, notícia que a Isreael li importa una merda i que li ha servit a un servidor per fer l'entrada més curta de totes les entrades del Blog Regulero i penjar una cançó d'en Nacho Vegas titualda "Siempre hay dos bandos" -amb la qual un lector hi pot estar o no d'acord i amb la qual un servidor no hi està d'acord però li agrada com el cantautor ven la seva ideia del blanc contra el negre- sense fer servir cap punt final fins al final d'aquest text però fent servir -en dues ocasions comptant aquesta- guions per aclarir petites informacions no imprescindibles però de rellevancia si es vol entendre el conjunt del paràgraf amb tots els seus matisos.


(Nota del traductor: Lector, et recomano sincerament que no perdis massa el temps amb aquesta entrada. Limita't a posar play al video i torna al facebook a mirar fotos d'amigues teves en bikini de l'estiu passat o a acabar el cas pràctic d'Administratiu II. No obstant, he de reconèixer que, tot i la pèssima qualitat d'aquest blog en quant a continguts, el gust musical del redactor d'aquest antre virtual és exquisit. Per tant, para atenció a la lletra d'en Nacho Vegas. Que quedi clar que no ho dic perquè treballo per un servidor, ja que el sou que tinc és absurd, i no perdo res si em fot fora de la redacció. De fet, potser deixo la feina i em dedico al ballet clàssic, que sempre ha estat el meu somni.)


1 comentari:

  1. Oh! Sóc fan del traductor! Li va el ballet clàssic! Ou yee! I estic d'acord amb el servidor! Té un gust exquisit sobre la música! ;) Ànims!

    ResponElimina